Tid och pengar

Ett bröllop kostar massor med pengar och för att få det jag vill ha betyder det att jag behöver jobba mer. Men det kräver även myket tid för planering och jag vet inte hur det ska gå.. extra jobb och mer fritid hör liksom inte ihop :)

Ibland skulle jag vilja anställa nån som gör allt, planerar, bestämmer och oroar sig. Men innerst inne skulle jag nog ändå inte uppskatta det lika mycket som om jag får göra det själv.

Jag tror jag behöver strukturera mig lite, mer inplanerade "bröllopsdagar" och deligera ut en del jobb kanske ;)

Slottet

I sändags hade vi möte på slottet för en liten rundvandring. Det var helt underbart! Var även och kollade in kyrkan som ligger närmast :)

Slottet!!







sööööt

Har hittat en söt klänning från Karen Millen som vore perfekt för mina söta tärnor, dock så har jag bestämt mig för att sy upp klänningarna till dom så man slipper se likadana på nån annan :)

Image 1 of Karen Millen Lace Embroidery Dress

skor :)

Ett bröllop ska man ju bara ha en gång i livet så då borde man väl få känna sig som en prinsessa borde från topp till tå :)
Tror D kommer få slag när han ser detta men man kan ju alltid fråga ;)
Christian Louboutin Engin Spikes 120 sandalsAlexander McQueen Snakeskin peep-toe pumpsChristian Louboutin Fortitia 100mm sandalsValentino Bow-embellished lace leather pumps Christian Louboutin Bigorno 100 satin pumps Jimmy Choo Suave mirrored-leather sandals
1) Christian Loubutin ca 7.500
2) Alexander McQueen ca 10.000
3) Christian Louboutin  ca 7.000
4) Valentino ca 7.000
5) Louboutin ca 5.500
6) Jimmy Choo 3.500

Bokat tid :)

På Söndag klockan 16 skall vi åka ut till slottet och kolla in lokalerna och prata med ägarna. SKOJ!!


Alla dessa val..

Det finns så mycket val och beslut att ta inför ett bröllop. En del är svåra, en del är roliga och vissa mindre roliga. Sedan finns det ändå några som är ganska lätta.
Och brudtärnor var ett från början svårt beslut men så fort jag satte mig ner och kände efter så fanns det bara ett alternativ. Bara ett alternativ som kändes rätt av hela mitt hjärta.
Jenny och Tess kommer vara lika perfekta brudtärnor som dom är vänner. Och det är ju inte en nackdel att dom är två söta, blonda "midgets" som t om kommer vara vackra i puffärmar ;)

Dyrt!

Har kollat runt lite på brudbuketter för att få lite insperation.. Såg en fin bukett med 8 st Kallor som var bundna med ett vitt band. snygg, enkelt men va i h*te 1500 SEK för 8 kallor. SKulle jag aldrig betala. Däremot kan jag lägga ner pengar på nått sånt här :) lite arbete bakom.. Kallorna kan jag göra själv för 200!




Ska boka tid!

Sitter och väntar på ett sms från D. Jag behöver veta om vi ska boka tid med dom på slottet för en rundvandring på Söndag... jag behöver veta om han jobbar eller inte- Åh svara då :)

Nått i den stilen... kanske?

Puffärmar, långklänning, kortklänning? Det enda jag tror jag är säker på vad det gäller J och T´s klänningar är färgen. Men den håller jag hemlig ett tag till :)

Den här är ganska fin om man vill ha en "kort" Kanske utan volangen..



långklänning kanske?


Vilken färg?

Finns ju över 1 miljon olika klänningar som jag "bara älskar".. Hur ska jag kunna välja? Finns massor olika kjolar, former, brodyrer, spets, volanger, stilar, pärlor, strass, släp snörning osv. Många val att göra ;) En av valen kommer ju vara färgen. Vitt klassiskt, Ivory eller champange?




Giftastankar i nya bloggen!

Välkommen till min nya blogg!

Denna kommer jag dels använda för planering och insperation samt dela med mig av tankar och funderingar inför bröllopet som stundar sent i vår 2011.


RSS 2.0